Horecalinnen

Horecalinnen klantgebonden

Uw eigen horecalinnen, dat is natuurlijk iets waar u trots op bent. Wij van Marnita begrijpen dit, om ervoor te zorgen dat uw was zo goed mogelijk wordt behandeld houden wij uw was bij elkaar. Uw was wordt niet samen gewassen met vreemde was, het vermengen van was gebeurd bij ons niet. Dit zorgt ervoor dat het kleurbehoud hoger is en de slijtage minder. Daarbij geldt bij ons wat u inlevert krijgt u terug. Wij streven erna om alle ingeleverd was bij de volgende levering retour te leveren. Dit zorgt ervoor uw eigen was zo veel mogelijk te beschikking staat.

Horecalinnen poule

Heeft u kleinere hoeveelheden nodig en/of wil u geen grote investeringen doen. Als toegankelijke familiebedrijf heeft Marnita hiervoor apart poule pakket opgezet. Hierdoor zijn kleinere partijen bij ons wel welkom. Met deze aparte poule grijpt u nooit mis en bent u flexibel in uw verbruik.

Horecalinnen personaliseren

Wij begrijpen dat uw was moet aansluiten bij uw inrichting. Om hiervoor te zorgen hebben wij een breed assortiment waardoor genoeg keuze heeft. Hierbij is er ook de mogelijkheid om uw eigen logo aan te brengen, een detail dat de klantervaring kan bevorderen. Wanneer u met ons uw eigen linnenpakket samenstelt zorgt u voor een extra dimensie aan de unieke klantbelevenis.

Voordelen Marnita:

Direct contact

Afspraak is afspraak

Snelle verwerkingstijd

Geen onverwachte kosten

Dagelijkse verbeteringen

Bij Marnita geld het motto stilstand is achteruitgang. Om deze reden monitoren wij constant ons wasproces en kijken wij waar wij verbeteringen aan kunnen brengen. Door een intensieve samenwerking met onze leveranciers zorgen wij niet alleen voor een hoge betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat wij flexibel zijn. Is uw was niet naar tevredenheid gevouwen? Dan kijken wij naar de mogelijkheden en zorgen voor een individuele oplossing.

Kwaliteit horecalinnen

Door onze samenwerking met Seitz zeep wordt ons was proces continu gemonitord en wanneer nodig bijgestuurd. De moderne doseringsinstallatie zorgt hier voor de juiste hoeveelheid middelen. Ons was proces wordt continu bewaakt, dit zorgt ervoor dat wij direct in kunnen grijpen. Door de juiste hoeveelheden te gebruiken slijt het linnen minder en worden er minder grondstoffen benut wat ten gunste komt aan het milieu.

Advies op maat

Door de intensieve samenwerking met onze klanten hebben wij niet alleen ervaring met de was in de wasserij maar ook met de was bij u. Wij denken dan ook graag mee om de efficiƫnte van de was in uw bedrijf te verbeteren.

Bedlinnen voor zorginstellingen