Bedrijfskleding

Reiniging van bedrijfskleding

Bij Marnita staan we voor meer dan alleen maar het reinigen van uw bedrijfskleding en het onderhouden van uw faciliteiten. We geloven in een benadering die zowel milieuvriendelijk als efficiënt is, en die tegelijkertijd aan uw specifieke behoeften voldoet.

Reiniging is een cruciaal onderdeel van onze service. Met ons streng gereguleerde wasproces zorgen we ervoor dat uw kleding perfect schoon wordt, terwijl we het milieu sparen door minimaal water, wasmiddelen en energie te verbruiken. Bovendien minimaliseren we de slijtage van uw kleding, wat de levensduur ervan ten goede komt.

Logistiek

Efficiëntie is ook essentieel in de logistiek, en daarom maken we gebruik van op maat gemaakte software om uw wasgoed zo snel en efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. We bieden zelfs de mogelijkheid om de logistiek intern bij u te verzorgen, waarbij onze medewerkers de was rechtstreeks in uw kledinguitgiftekasten plaatsen. Bij Marnita denken we in oplossingen, ongeacht de logistieke uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

Bedrijfskleding vouwen
Een rij wasmachines

Voordelen Marnita:

Direct contact

Afspraak is afspraak

Snelle verwerkingstijd

Geen onverwachte kosten

Verhuur

Inzichtelijk en daardoor overzichtelijk

Transparantie is ook een van onze kernwaarden. Daarom werken we met een huurmodel waarbij alle kosten vooraf inzichtelijk zijn, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Geen hoge tarieven achteraf, geen gedoe met restwaarde. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Aanvullende diensten

En als u meer nodig heeft dan alleen bedrijfskleding, bieden we een scala aan aanvullende diensten aan, van zeepdispensers tot thermokleding en van luchtverfrissers tot schoonloopmatten. En het beste van alles? Al deze producten kunnen worden aangepast aan uw huisstijl, zodat ze perfect aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Bij Marnita gaan we verder dan alleen maar het leveren van een service. We streven ernaar om een partner te zijn die u ondersteunt in al uw behoeften op het gebied van reiniging, logistiek en faciliteitenonderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Gesorteerde bedrijfskleding