Bedrijfskleding

Reiniging

Met ons streng gereguleerd was proces zorgen wij ervoor dat uw kleding perfect schoon is maar schonen wij het milieu door weinig water, wasmiddelen en energie te verbruiken. Het andere voordeel van ons was proces is dat uw kleding zo min mogelijk lijdt, dit komt ten gunste van de levensduur van de was.

Logistiek

Efficiƫntie is belangrijk in de logistiek. Om deze reden maken wij gebruik van een op ons afgestemd software om jullie was zo efficiƫnt mogelijk op de plaats van bestemming te laten komen. Hierbij is er ook de mogelijkheid de logistiek bij u intern te verzorgen. Onze medewerkers kunnen zelf de was bij u in de kledinguitgiftekasten plaatsen. Bij Marnita denken wij in oplossingen, voor elke logistieke uitdaging.

Voordelen Marnita:

Direct contact

Afspraak is afspraak

Snelle verwerkingstijd

Geen onverwachte kosten

Verhuur

Inzichtelijk en daardoor overzichtelijk

Marnita is een voorstander van duidelijke afspraken. Om deze reden werken wij met een huurmodel waarbij alle kosten vooraf inzichtelijk zijn. Hierdoor krijgt u achteraf geen hoge tarieven na berekend. Een hoge restwaarde aan het einde van de looptijd? Doen wij niet aan. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten.

Aanvullende diensten

U wenst meer als alleen uw bedrijfskleding? Geen probleem, uw ruimtes kunnen wij dus inrichten met zeepdispensers, luchtverfrissers, rolhanddoekautomaten, zowel thermokleding, sokken, riemen, ondergoed, toiletartikelen en schoonloopmatten behoren tot de mogelijkheden. Er bestaat hierbij de mogelijkheid om deze producten op uw huisstijl aan te laten sluiten.