Over Ons

Marnita is opgericht in 1964 in Venlo. De derde generatie is in 2023 in de zaak gestapt, een echt familiebedrijf dus. In deze jaren is Marnita uitgegroeid tot een wasserij die wekelijks 25.000KG aan wasgoed verwerkt.

Wij wassen zowel voor de Horeca, industrie en zorginstellingen. Hierbij staat persoonlijk klantcontact voorop. Doordat wij een hecht team hebben kunnen wij een constante kwaliteit leveren en snel schakelen.

Voordelen Marnita:

Direct contact

Afspraak is afspraak

Snelle verwerkingstijd

Geen onverwachte kosten

Historie

Wasserij Marnita is in 1964 opgericht door Frans en Riek Hanegraaf. De oorsprong van de bedrijfsnaam is bij weinig mensen bekend. Het is een samentrekking van Marion en Anita, de 2 kinderen ten tijde van de oprichting en de oudste  zusters van de huidige directeur / eigenaar Frank Hanegraaf.

Al vroeg werd er op Frank zijn kwaliteiten een beroep gedaan. Frank heeft alle functies in het bedrijf doorlopen. Daardoor weet hij als geen ander wat er bij komt kijken om dag in, dag uit kwaliteit te leveren.

Sinds 2023 staat de zoon van Frank, Max Hanegraaf mee aan het roer. Na jarenlang mee te hebben gewerkt tijdens zijn studie heeft Max besloten om definitief in te stappen bij Marnita. Dit betekend dat nu al de 3de generaties bij Marnita Werkzaam is.

Marnita is gestart als stomerij in Venlo aan de Alb. Thijmstraat 33  en in 1997 wegens aanhoudende groei verhuisd naar de modernere locatie op de Willem Barentszweg 14 Venlo. Medio mei 2015 zijn is Marnita naar een ruimer pand aan de van Heemskerckweg in Venlo verhuisd en is in 2020 gestopt met het stomerij gedeelte.